5 tips voor BJJ-beginners om uit te blinken in de sportschool

Tips voor BJJ-beginners om uit te blinken in de sportschool
Als BJJ-beginner (Braziliaanse Jui-Jitsu), voel je je misschien overweldigd door leervaardigheden, oefeningen, sportschoolcultuur en het balanceren van een drukker schema. Dat is normaal, en de meeste witte gordels ervaren soortgelijke problemen tijdens hun eerste leercurve.

Uitblinken in de sportschool
U kunt stappen in en uit de sportschool nemen om u te helpen sneller aan te passen. Om uit te blinken in BJJ, is het essentieel om goed voor je lichaam en geest te zorgen. Bekijk deze oefeningen die je zullen helpen om een betere krijgskunstenaar te worden.

1. Kracht en conditionering
Krachttraining en conditioneringsoefeningen voor BJJ zijn niet gericht op het vergroten van de spiermassa of het tillen van zwaargewichten. In plaats daarvan ligt de focus op uw algehele gezondheid en uithoudingsvermogen.

Cross-training in de gewichtsruimte en cardio zal de tolerantie van uw lichaam voor boren en sparen vergroten. Bovendien is bewezen dat gewichtheffen de botdichtheid verhoogt om blessures te voorkomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *